My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Tuesday, October 27, 2009

KELABU

Perghh~~~ baru balik dari celebrate bday Wani.. lagi sekali ktorg menggila buat assignment.. kali nie lagi power.. dari start waktu Cinderella kena balik [tapi aQ and Yaya lambat sikit.] sampai la pukul 10.00 pagi.. ktorng buka mata habis-habisan menyiapkan assignment.. hahahhaaa~~ sampai aQ da tak boleh nak bergurau dengan mengantuk.. + tension.. + lapar.. + lappy yang menggedik.. + Words yang suka nak main ba ba chak ngan aQ.. kalau tak save.. mampus la menaip balik kerjanya.. huhh~~!

Tah apsal hari nie aQ memang agak tak tahan.. letih cam semacam je.. sampi naik moody aQ buat assignment tuu.. yang kena siapa..?? dorg a.. tapi tak da la melampau sangat..  err~ kan kawan-kawan..?? heee~ aQ pown banyak lepas geram kat calculator tuu je.. tah siapa punya lantak laa.. hahahaa~~

Pukul 10.++ ktorg balik.. aQ da tak tahan.. entah pukul berapa aQ bangun tak tahu laa.. tapi yang pasti.. antara ktorg.. aQ paling lambat.. hahhaaa~~

Malam aQ pergi meeting.. sebelum tuu aQ makan dulu dengn Anga kat taska.. iIa join sama.. tapi kejap je.. Rizal dye nak datang.. ye laa.. semalam dapat jumpa kejap je kan.. lagi pown esok bday Rizal.. nak mengada la tuu.. hahahhaaaa~~

Adoi~~ kalau thahu jadi cam nie.. tak de makan kat situ.. menyakitkan hati je.. huhh~!!!

Masuk meeting.. arghhhh~~!!!!! gilre benci aQ ngan mamat sekor nie.. da melampau..!! selalu dye kurang ajar ngan orang lain aQ tengok je.. malam nie dye kurangg ajar ngan aQ pulak.. padahal dye yang nak minta tolong.. !@%#$^!@%$@$ ko..!! tak pernah lagi jumpa orang paling kurang ajar kat dunia nie slelain dye.. memang macam *%@$%##*!.. sampai nangis aQ depan Anga, Wani and Iba.. tak tahan kowt.. malu kan aQ depan orang ramai.. padahal dye yang nak minta tolong.. patut la dari awal aQ benci dye.. rupanya dye memang patut di benci..!! tah siapa la yang boleh bekerjasama dengan dye.. aQ pown  tak tahu.. kalau dah sampai orang kanan sendiri pown tak nak naik satu kereta dengan dye.. nampak sangat bermasalah..!!

Habis meeting lepak kat court.. apa lagi.. bedal kek semalam.. =) borak-borak.. lepas tu  balik.. huhuu~~ baru je balik.. dah rindu kat cayunk-cayunk semua.. >.<

0 comments: