My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Sunday, November 29, 2009

THE CULLENS

Ohhh please.. please.. please...... it's cullens season again.. semalam aQ tengok NEW MOON.. dengan siapa lagi.. ila je kowt yang on je kalau aQ pergi Jusco.. nak ajak member.. tapi nanti takut ada yang bising suruh aQ belajar.. ye a.. nak exam kan.. hehehehhee~~ tapi dengan tiket free yang ada.. mana boleh lepaskan peluang kan.. ngee~~




aQ malas sebenarnya nak blogging lately.. maybe coz of exam fever.. feels something wrong somewhere laa.. huu~~~

Sambung balik dengan the hot cullens tuu.. perghh~~ gila best.. dah la dalam wayang macam khas untuk aQ and Ila je.. macam tak nampak orang lain laa lau duduk tepi.. or maybe sebab aQ dah kena pukau dengan Si Edward tu.. tah laa.. tapi memang best a..[ending je laa.. jalan cerita macam lembabbbb..~].. hehehee~~

Habis New Moon.. ktorg serang Secret Recipe.. target aQ untuk minggu ini adalah.. kek-kek mereka yang mengenyangkan tuu.. aQ tau tuu.. tapi tah apasal rasa macam nak makan semua kek dye.. aQ pown order 4 jenis kek yang berlainan perisa.. durian cheese.. cappuccino cheese.. tiramisu.. and caramel bla bla bla cheese.. wahh~~ i thought all SR's cakes taste heaven.. tak rupanya.. kecewa aQ.. even tiramisu dye pun macam ada problem je.. dah la indulgence tak ada.. memang tak sakit hati langsung.. huuu~~

0 comments: