My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Sunday, November 15, 2009

rindu

Perghh~~ lama gak tak post something dalam seminggu nie.. busy giler beb.. mgingu lepas pergi kampung orang asli.. minggu nie expo tani pulak.. adohai~ dengan tests assignments presentations nya lagi.. memang ada banyak masa la aQ nak update en.. huhuu~~

Dalam seminggu nie terlalu banyak perkara dah jadi.. nanti kalau aQ rajin aQ post lagi, ok.. ngantok laa.. hari nie pown aQ tak mula lagi hidup aQ.. penat beb.. asyik tidur jek.. nyeh3~~~

Ohh~ btw.. cerita yang pendek-pendek la eah.. [nak jugak menaip tuu tangan nieh..] hehehee~~ tak tahan ow.. rindu giler blogging nieh..

Hari tuu kat kedai makan taska.. adoaiy~ dok tengah borak-borak sambli tunggu kdai tu 'berfungsi'.. tiba-tiba button phone nie cabot lagi.. lepas tu kelmarin.. hambek ko.. nak tekan ke kanan pown dah tak mampu.. waaa~~ tak reti aQ nak type msg da.. payh kowt.. giler a.. geram betol aQ.. cerita kat Ila bongek.. memang bongek.. dye cakap mak nak beli kan DSLR lau PMR dye bagus.. tak aci.......!!!!!! tapi tak pe.. lau betul dye dapat.. aQ jugak yang untung.. ehekk~ ^.~

Ape aQ nak cerita nieh sebenar nya..?? apa-apa la labuuuu.. heee~~

*miss my Mak.. xoxo..* (●*∩_∩*●)

0 comments: