My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Monday, December 28, 2009

hee~~

Tak pernah nampak any sweet scene between mak n ayah before nieh.. hahahaha~~

Tadi aQ tengok cerita favorite aQ.. NCIS.. it was just me, Mak and Ayah.. Alang kat bilik dye kowt.. yang lain tah mana hilang.. kwang ajo ye korang..!! tinggalkan aQ..!! ceyt~ =p time tu Ayah tengah baca paper.. Mak duduk sama ngan Ayah.. Dye bru balik kerja.. tapi tak sure la pula baca paper sama ke tak.. But suddenly Mak bangun and pergi dapur.. dengar la bunyi pinggan.. eah~ cam boleh agak je.. so aQ pown buat bodo je la.. and keep watching the series.. lepas tu Mak datang depan.. for sure la dengan pinggan dye sekali.. hehehe~~ sambil lalu depan aQ nak menuju kat Ayah balik.. Mak cakap "tak de kawan".. dengan nada cam merajuk agaknya.. konon-konon laa.. then Ayah pown cam terkejut and said " belum makan..??" He asked.. Lepas tu Ayah bangun and dye pula pergi dapur.. i didn't expected anything.. coz i know He alreday ate.. but Ayah datang depan balik dengan bawa pinggan gak.. ada isi lauk je la tapi.. and teman mak makan sama..warhh~~ sweet la juga kan even tak makan nasi pown.. tapi still eat something semata-mata untuk tak nak biarkan Mak makan sorang-sorang.. how sweet.. hee~~ love LOVE love..~~ (◕‿ ◕✿)

0 comments: