My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Tuesday, February 9, 2010

hati terbuka

Last Sunday Aman Wani Angah Iba and aQ pergi Shah Alam.. tengok-tengok rumah mana yang ktorg nak sewa bila kena pindah nanti.. ktorg pergi usya rumah Ebit [adeQ Aman..].. warhh~~ rumah dye chanteQ kowt.. selesa la juga.. dekat pown dekat dengan UNISEL.. so.. started from there.. aQ da mula boleh terima untuk pindah Shah Alam.. dengan harapan ade mana-mana rumah yang nak sewakan master bedroom dorg.. so bole lah ktorg berempat sewa satu bilik.. sebab memang muat je kalau empat orang.. murah pula tuu.. warhh~~ tetiba macam sangat excited dah mau pindah.. hehehehehee~~ dekat dengan tasik tempat orang beriadah petang-petang.. boleh la ktorg keep up dengan jogging ktorg.. [padahal tak mula lagi..] heee~~ =p

0 comments: