My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Wednesday, June 16, 2010

home sweet home

Woowwww~~ tiga hari camping kat UNISEL ngan budak2 Sekolah Menengah Kebangsaan Kampung Jawa.. sambung pulak lepak kat kampung Sungai Besar tujuh hari.. memang giler kentang.. tak de internet pulak lagi.. memang giler.....

So far camping tu memang bez laa.. budak2.. ade yang baek.. ade yang konon2 nak jadi otai.. ade gak yang gatai.. hahahahaa~~ tah pahape.. aktiviti memang bez.. makan pown bez.. mengantok2 sume makanan dye.. sampai ade fasi yang tak bangon handle budak.. adoi~ name pown OATian.. memang gitu laa.. hahahahaa~~

Tapi sedih giler sebab tak dapat join kem tu sampai abiz.. coz aQ kena balik awal.. aQ ingat nak balik Khamis je.. tak de tempat nak lepak laa pulak.. sume pulak balik petang tu jugak.. so aQ pown call Mak aQ amek masa dye otw balik kampung lepas zohor tuu.. sekali Mak call balik.. cakap ayah takde kelas ngaji.. so dorg balik awal.. pukol 11.30 dorg sampai.. huu~ tak dapat tengok dorg wat explorace.. T.T da la budak2 tengah dengah ceramah masa tuu.. nak say goodbye pown tak dapat.. memang loose contact la ngan dorng.. T.T [even event before pown memang tak keep in touch langsung pown.. hehehe~~] ;p tapi at least ade la gak say gudbye kan.. nie tak.. huu~

Balik kampung..


kampung aQ.. santeQ kannnn....???

Kat kampung banyak serangga pulak.. aduh.. si kecik color hijau tuu.. bukan maen lagi ye.. paling kecik.. tapi lau geget.. paling gatal.. abiz sume family aQ.. satu badan gatal2.. haisy~

Nak kate bez kat kampung.. bese je laa.. tapi bez a gak.. kire bez tak bez a.. hahahahaaa lol~~

Masa sampai.. tiga hari berturut-turut kerja dok mengemas umah tuu je laa.. buang sawang.. pasang tikar getah.. tah hape ag.. and aQ.. of course la banyak tolong.. and conform laa banyak tido jugak.. ngee~~ ;p tapi aQ paling pro bab pasang tikar getah laa.. [ngan bangga nya aQ puji diriQu sendiri.. weehooo~~] ^.^

Ahad family dak loQ datang.. tido semalam je.. takat nak tengok and jalan2 je.. huhuu~~ Kak Yong pown datang sebab nak jumpe Chu sume.. :)

0 comments: