My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Thursday, September 30, 2010

It's Unacceptable [II]

Hekelee~ macam ade dua kan tajuk nieh.. neway.. FYI.. yang nie untuk second part punya.. ceiyh~ panjang no ha cerita sampai nak de second chapter.. ;p

Continue k..

So after the last Sunday.. I was thought that five message is the only it.. but somehow.. who ever thought it will continue AGAIN on the next day.. duhh~~

And till Wednesday.. 18 messages he sent me..?? weiy~!! what the la ko nieh payah sangat nak faham bahasa.. kata tak sekolah.. belajar bagus sampai UNISEL.. hahahahaa~~

For the last message he sent.. it really pissed me off.. memang kalau boleh nak hambur semua perkataan di dunia nie.. memang aQ nak sembur betul-betul depan muka dye.. kurang ajar tak bertempat.. kalau da malu tuu.. diam-diam suda laa.. tak payah nak tuduh itu ini buat fitnah.. memalu kan diri sendiri cukop.. kesian betul..

'dulu ko cakap it's unfair for us to being in love each other coz we still don't know each other.. but now it's so unfair to me you doing all this to me.. what makes you so hard to reply my message even one message which will make me stop thinking you.. why is it so hard..?? why..?? aQ takkan maaf kan ko sampai akhirat.. ingat, aQ tak paksa ko untuk mencintai aQ.. apa yang aQ nak hanya jawapan..aQ tak kan lupakan perkara nie and aQ tak kan maaf kan ko sampai akhirat..I promise you with name of GOD, ALLAH, this will be a last message from me.. I won't forgive you.. Assalamualaikum..'

So.. as this idiot fella so stupid.. aQ pown reply la kan.. kesian sangat haa.. dah macam orang tua meroyan jek..

Tapi before that.. let me answer for each sentence of his message just now..


Yes. I said it's unfair because you are a pathetic man that can't accept the fact that you can't get everything you wish.. ko ingat lau ko suka aQ ko boleh terus nak bercinta ngan aQ..?? hey~ if a lady give thousands millions reason for just being friends.. well that's mean she is not interested on you.. and me.. I don't interested on you AT ALL..!! :)

Ohh~ I don't want to reply you because I've decided right..?? I don't wanna be friends with you.. btw.. that's what you wanted right..?? hahh~ your dream came true.. what else you want..?? tamak..!!

Alah~ ko ingat aQ kemaruk sangat kemaafan ko tuu..?? pergi mampus dengan tak maafkan sampai akhirat ko tuu.. ko ingat ko siapa..?? ko yang menyusahkan hidup aQ.. ko pulak nek lebih-lebih..

Ko tak paksa aQ untuk cintai ko..?? hahh..?? excuse me what..?? what..?? can you repeat it again..?? what..?? what the F..??!!

Ohh~ kalau memori otak ko tuu banyak sangat kosong sampai boleh nak simpan hal nie sampai mati.. simpan la weiyh.. simpan.. kesah pulak aQ kan..??

Alahaiy weih~ nak muntah da aQ baca messages ko cakap nie last message again and again and again like real idiot.. berapa puluh kali ko nak repeat benda sama haa..?? bosan tau tak..?? bosan.. please change your life to be more enjoyable k..

Assalamulaikum.. ohh~ se-touching and se-sensitive ko tuu.. baek gak eah wish kesejahteraan aQ.. ohh~ terima kasih la banyak-banyak.. peace be upon you too.. hmm~~

Hahh~ nah ko..

'1st.. noted that aQ pernah bagi tahu yang aQ message bukan sebab nak bagi harapan.. tapi just as APPRECIATING.. 2nd.. as you granted my wish, me too granted your wish.. remember back your question before..?? nah.. I gave you my answer.. so we are done now.. I really you to do and act for words you said.. and for last wish, jangan ganggu aQ..!!

Oh btw.. thanks so much.. dengan nama ALLAH, aQ jugak takkan maafkan ko dengan message-message lancang lagi biadap ko tuu.. if you know nothing bout me.. so shut up..!! jangan suka-suka nak buat cerita..!! neway.. I'm so sick of you telling me this is you last message or whatever.. bullsh*t..!! do what you said..!!'




Tapi op coz la aQ tak maksud kan betul-betul yang tak memafkan tuu kan.. dah macam tak de kerja pulak aQ nak mengarot-ngarot camtuu.. ceiyh~

And he replied this.. and for hope this is REALLY the LAST MESSAGE la kan.. nak percaya pown.. tah laa.. cakap orang munafik nie susah nak faham..

'Ok thanks coz replying, menjadik jugak pancing aQ.. :) your words are always fucking sarcastic haha. bye. salam'

Ahaaa~ ape yang ko pancing weiy..?? ko ingat aQ reply sebab ayat akhirat ko tuu..?? weiy mabok..!! sedar la ko dari mimpi bodoh ko tuu..

Kalau words aQ sarcastic.. that's because it's really suites you.. only you.. understood..??

Ye la weiy.. waalaikummussalam.. semoga ko dapat hidup dengan aman damai tanpa ganggu hidup aQ and orang lain pulak ye hendaknya.. hahahahahahahahhahaaaa~~

Done..?? aQ memang menyampah gila dengan orang nie.. hope tak de lain la orang macam dye nieh.. memang menyusahkan hidup betul..

* hope lepas nie tak de la berbelas-belas message bengong si sengal nie lagi.. adehh~~





0 comments: