My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Saturday, September 11, 2010

Maaf Arep..

Hohh~ bila raya nie banyak pulak teringat balik perkara-perkara yang terjadi.. aQ rasa among kawan-kawan.. yang paling aQ rasa jahat sekali dan sangat-sangat minta maaf adalah kat kawan aQ dari zaman hingusan dulu kitorg berkawan. nama dye W. Mohd Arif bin W. Ibrahim.. dye nie dari umor 4 5 tahun gak ktorg da kawan.. sekolah rendah pown same2.. even dye till darjah 5 kowt tak silap aQ..


But then.. one day.. masa minggu aQ tengah exam.. [nie last sem punya cerita la nieh..] means.. one night - esoknya aQ ade paper.. aQ study la kunon2 ny.. dengan sambil ber-facebook.. at last aQ tertido.. tapi tiba-tiba ade orang call.. aQ kalau nombor aQ tak kenal memang hampeh aQ nak layan.. sure aQ wat dek je.. ko dail la berapa ratos kali pown.. eceyh~ macam kejam sangat la pulak..


Btw.. back to the story..


Tapi tah camne.. maybe sebab aQ mamai.. so aQ pown jawab je call tuu.. ishkk~ tah sape la pulak mamat nieh.. bila tanya sapa tak nak gtau.. tapi sebok tny aQ nie sape.. sengal..!! ko yang call aQ sure la ko tau nombor sape yang ko dail.. so bila da camtuu aQ pown malas nak laya aQ tak jawab la soalan bongok dye tuu.. then tah ape bangang sangat mamat nie dye tanya aQ satu soalan paling biadap seumor idop aQ pernah dengar.. soalan dye.. "berapa laki awak ade..??" pergghh~ aQ yang tengah ngantok-ngantok ayam tuu memang tersentap habis.. ko ingat aQ nie ape..?? prostitute..?? f u..!! arghh~ tyme tuu memang muka aQ panas teros.. aQ terus tanya mana dye dapat nombor aQ.. so dye jawab Wan Arif bagi..


Hahhh~ start tyme tu jugak la aQ teros memaki hamun Si Arep nie.. dye call aQ tak jawab.. dye message aQ tak reply.. dye komen kat Fb aQ wat dek.. sampai dye merayu mintak maaf terang-terang kat FB.. memang aQ tak layan.. lagi aQ sumpah dye je ade.. aQ memang tak boleh terima betul dye maen bagi je nombor aQ kat kawan dye yang memang cilanat tuu..


So tah camne.. one day aQ tanya Si Arep nieh.. ko ade bagi nombor aQ kat kawan ko ke..?? dye cakap tak de.. aQ siap suruh dye bersumpah lagi.. and dye pown bersumpah dye tak bagi nombor aQ kat sesape.. so.. aQ pown dengan rasa bersalahnya minta maaf kat dye..


And Alhamdulillah.. this raya ktorg still berkawan.. ^____________^


So special note to Wan Mohd Arif Bin Wan Ibrahim..

aQ minta maaf sangat-sangat sebab tuduh ko memb*bi buta [eceiyh ayat~~].. eah~ really am sorry.. so hope we'll friends forever.. budak-budak MBS rowkk~!!





And thats all my story mory untuk versi bulan Raya setakat nie.. and Happy Eid for all my beloved friends.. kita dari kecik sampai maty kawan selamanya k.. love semua.. muuuaaaacccchhhhh~~~!!





0 comments: