My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Saturday, September 18, 2010

Proposal - The Wives and Girlfriends

Hahh~ dari awal sem sampai hari nie assigment nie dah diberi kat ktorg - budak-budak BOF.. due date pown dah ditetapkan - antar 24 September 2010.. tapi tuu lah.. kalau da memang macam nie la perangai.. tak tau la nak ubah camne da.. kunonnya lau last minute baru la banyak idea datang kan.. hehehee~~


Dalam hati tu ade a gak risaunya kan [adakah ianya juga hanya kunon-kunon..?? jeng3~~] tapi alohaiy~ leceyh la wat proposal nie.. nak cari jurnal macam nak giler.. bak kata Miss Amelia tuu.. "you cari jurnal nie macam cari kawan.. kena sabar.." ohh~ yeahh~ right..!!


Sebab sabar la aQ melencong ke lain.. hahh~ hambek ko..


Koleksi aweks and binis some of Germany's players.. loikkkee~~ ^.~


Philipp Lahm and Claudia Schattenberg



Michael and Simone Ballack



Lukas Podolski and Monika Puchalski



Schweinsteiger and Sarah Bradner



Thomas Mueller and Lisa Mueller




Miroslav and Sylwia Klose



Sami Khedira and Kathrin Breitmaier





Mario Gomez and Silvia Meichel



Jerome Boeteng and Sherin Senler



Piotr Trochowski and Melanie Tiburtius




Marko Marin and Katharina Theilmeier





Cacau and Tamara



Arne Friedrich and Linn Roedenbeck




Kapel-kapel nie most da lame a gak.. ade yang sampai lapan tahun being together.. and still together till now.. lama gak en..?? why a..?? Germany's nie memang loyal eah..?? fuhh~ dah la maen bola hebat tak terkata.. err~ muka.. nak kena comment gak ke..?? ihikk~ but ade gak some kapel yang dah ade anak pown.. anak luar kawin la tapi.. uhuww~


Tapi hebat mane pown dorang nieh.. of course still tak boleh nak beat lelaki Melayu Malaysia lah kan.. lelaki Melayu lagi charming even maen bola kat padang sekolah je pown.. eceyhh~ gatai.! ^.~


Hohohohohhhohooo~~

Eah tertinggal plak..




Mesut Ozil and Anna Maria Lewe




Ahh~ eah~ perasan tak most muke kapel-kapel nie look alike kan..?? Malay people mesti akan cakap camnie.. "orang kata kalau muka sama nie jodoh panjang.." alalalalaa sweetttt nyerrrr~~ dush..!!


Err~ proposal aQ pe cer ah..?? haisy~~  -____________-"





0 comments: