My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Thursday, October 21, 2010

2 jam 30 minit Sahaja! (CRM Paper)



Yupp~ nie la dye.. satu-satu nya subjek yang diajar oleh pensyarah yang ada title Dato'..  [yang mengajar aQ laa maksud nya.. tak tahu la korg..  ngee~] anyway.. bukan nak cerita pasal beliau.. walaupun dari hati aQ memang sangat suka beliau mengajar.. tapi nak cerita pasal..

Hahh~ exam paper nie 2 HOURS 30 MINUTES der.. terkujat [terkejut] semua bila tahu-tahu je penjaga peperiksaan nak 'kutip' answer booklet.. warhh~ tak sangka.. selama nie ingat paper nie tiga jam..

Paling kesian kat kawan-kawan yang tak sempat buat.. eahh~ macam semua je tak sempat siap.. mana tak nya.. da la ktorg tersilap andaian.. penjaga peperiksaan pulak tak ingatkan ktorg yang paper nie  2jam setengah je.. da tuu pulak.. masa 15 minit terakhir pown tak da announcement pasal tak boleh tinggalkan dewan peperiksaan.. aisy~

Nasib laa aQ da siapkan semua yang aQ tahu.. yang tahu je la kan.. yang tak tuu.. haa~ macam harammm.. wohh~ ade yang rajin pi buat jawapan kat kertas soalan dulu.. ale-ale hilang 40 markah.. aiyo.. kesian giler dow..

Pape pown.. hopefully tak de yang repeat.. cuma dekat carried mark je semua orang boleh berharap dapat membantu.. amin..

* giler rindu kat jokes and teka teki Dato' K nieh..  ;pp





0 comments: