My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Tuesday, October 12, 2010

My Number is 3107 and I Love Nasi Lemak

Ahahh~ tuu la dye.. punya la dari rumah aQ gerak pukul 7.38 pagi rupa-rupanya.. da keluar rumah baru ingat nak tengok jam.. lorhh~ awal lagi de.. aQ pown konon-konon jalan berlambat-lambatan la dengan angan malu la orang tengok aQ sampai cancelory awal sangat.. semangat giler nak amek exam slip.. then sampai canselori pown baru pukul 7.56 pagi.. perghhh~ bapak a.. aQ ingat aQ laa paling awal solat Subuh masuk waktu.. rupanya ada yang dah datang sebelum Subuh gamaknya.. hahh~ malu la aQ.. kunon nak guna jalan short cut.. sekali semua ko pandang.. okey.. steady cat walk.. bila lagi nak dapat jadi model kan.. aaaa~ malu malu malu.. hee~

Tu dye.. datang punya awal.. baru aQ tahu cancelory bukak pukul 9.00 pagi.. aQ punya la ingat dorang nie kerja pukul 8.30 pagi.. eah~ best pulak mula kerja lambat kan.. boleh ada aktiviti sarapan pagi bersama keluarga la macam nie.. ^^  okey sambung - hahh ko.. menonong la menunggu sengsorang.. siap kena pandangan menyinga lagi dari budak depan and belakang aQ nieh.. siapa suruh lambat.. memang 'tak' kena potong queue la dari aQ yang berhemah nie.. sorry la labu.. lain kali jangan act annoying lagi ye.. ahakz~ :pp

Owhh~ ramainya umat.. macam-macam perangai ada.. haa~ nie la aktiviti paling aQ suka sekali.. memerhatikan gelagat orang la yang buat aQ senang baca sikap orang.. secara psychology je la sikit-sikit.. spiritual not me.. but got a friend ada kelebihan tuu.. urghh~ hate that kind of people.. [takut kantoi le tuu.. heee~]

Haa~ pukul 9.00 pagi.. start dengan nombor 3000.. aQ orang yang ke seratus tujuh.. kira la sendiri aQ punya turn nombor berapa.. hohoo~ tapi nasib la tak menyakitkan hati.. pergerakan dye cepat.. maybe sebab banyak kaunter bukak kowt..

Hmm~ sedang enak melepak tunggu giliran.. aisy~ datang pulak Si Mazlan nieh.. yeah~ berborak la kami dua tah apa topik tak tahu la aQ.. Si Afif the dean list student ko da salah pandang tuu.. jangan melebih-lebih fikir haa..

Ok.. pukul 10.00 pagi kerja aQ di canselori tuu siap.. boleh balik dan makan..!! nasi lemak taska.. lama sudah nda ngap.. dulu Si Nurol la yang mengajar aQ makan nasi lemak taska tuu.. suka betul aQ.. tapi sekarang sambal dah rasa lain.. kureng laa....


 Yosh~ nasi lemak google aQ letak.. nda ambil gambar tadi.. nda cantik la tadi..


Eheiy~ change my layout already.. macam myspace jak aQ tengok.. tah pahape macam tak kreatif langsung.. teda sense of woman pa aQ nie..?? lantak laa.. janji banyak stars kan.. aQ punya suka la da aQ punya blog..

* bapak banyak teory aQ untuk eja canselory.. serious.. memang aQ tak reti eja bangunan tuu.. dan kuey teow.. adush la aQ..~



0 comments: