My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Sunday, October 3, 2010

Hujan Di Kala Malam Ketika Proposal Tak Siap Lagi Perut Pulak Lapar =="

Ahahh~ bosan la pulak.. baru je makan.. dah lapar balik.. nie lah orang perempuan kalau tengah ohh bulan........~ eah ye laa.. ada bulan tak malam nie.. [intai luar tingkap jap..] ohh~ tak nampak apa-apa.. :( hmm~ tapi kalau nak kata sebab 'bulan'.. rasanya dah berbulan-bulan hormon aQ bertukar..!! dah tak de nak makan makan and makan dan makan selalu dan makan lagi nieh.. ohh~! adakah sebab aQ mula rasakan kehangatan bebanan tekanan assignments yang terlalu berlambak membuak-buak tuu..?? ishk~ berat betul........

Tapi..  main topiknya tadi lapar.. so nak makan apa nie..?? stock makanan memang kosong langsung.. milo je la pown.. cheerios ada.. tapi nak bukak ke..?? malas laa.. hehh ape nak jadi nieh asik malas je.. :/ oat ade.. tapi macam skema lak rasa makan oat nie.. [motiffff..????]

Owhh damn.. bila lapar tengah malam-malam buta nieh.. duduk pulak kat hostel tak balik rumah.. memang keluar lah semua feberet2 aQ.. nak indulgence laa.. nak sate pasar malam Port Garden laa.. nak pop corn TGV GSC laa.. [eah~ typical betul suka pop corn dorg.. hehh~] owhh~ heaven-nya kalau sekarang ada kat rumah.. for sure sekarang jugak message Ila set waktu - macam biasa pukul 10.00 pagi - gerak pergi jusco Bukit Tinggi.. menyental segala perkara selagi terdaya perut nieh menanggungnya.. ohh~ I miss my home so much.. errr~ or miss my parents car..?? eahh...?? hehehehee~~


sengal betul kat Batang Berjuntai tak de Secret Recipe..!!


Hoiysh~ dah la rumate aQ saket perot.. suruh berr tak nak.. pemalas..!! Angah lagi pulak busy siapkan proposal.. ke tido..?? Si wani tunggu propos-al Si Rahman agaknya.. tah bila nak balik budak nie.. hehh~ bosan betul.. nie laa pasainya lapaQ kowt.. huhuuu~

So apa nak buat sekarang..?? nak teruskan usaha dengan proposal..?? aduh~ muntah darah mengadap benda nieh.. tak pe.. aQ mesti boleh punya.. sekarang tengah ada banyak option..
1) siapkan Proposal
2) tengok korean drama
3) minum Milo sambil online
4) online sambil tahan lapar
5) tidoQ..!!

Okeyh~ aQ da decide.. aQ kena terus ber-facebook.. :pp sebab member aQ sorg nieh tak paham camne nak buat proposal.. aduhh~ harap apa segala yang aQ bagi tahu dye nieh benar hendaknya mengikuti kepatuhan kehendak Miss Renu.. kalau silap minta maaf ye Mat Rabon.. -________-"

Tapi Milo camne..?? O.O





0 comments: