My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Friday, October 1, 2010

Inilah Kerja Kami FOB Students!

Ehemm~ dah dua kali.. eah~ tah berapa kali lecturer Miss Renu - Gala laa - postponed submission date for proposal.. the latest date is on October 4th [Isnin la bhai..].. hahh~ sebab kan tarikh ditunda.. so kerja memperindahkan proposal pown ditunda.. ishk~ suka macam nieh.. selagi esok tak kena hantar, tak de nye pagi nie ktorg nak wat.. malam baru start.. pastu stay up la sampai waktu nak pergi kelas tuu.. ishk3~ [p/s: sila jangan tiru aksi ini.. amat membahayakan carried mark anda..] tapi macam most students perangai macam nie aQ rasa.. tapi tak tau la kalau ade yang boleh beat group aQ nieh.. why..??

Sebab......

October 4th [Monday]
- Business Research Proposal submission date
- Financial Institution and Banking mid-term test

October 5th [Tuesday]
- Submit Financial Advisory and Services assignment
- Financial Advisory and Services presentation

October 6th [Wednesday]
- Submit Investment Analysis and Portfolio assignment
- and have a 'bit' test

October 7th [Thursday]
- Fuhh~ nasib dapat top up tidur cket.. [ye ke..??]

October 8th [Friday]
- Submit Econometric assignment
- Submit Corporate Risk Management assignment


 Hey.. I'm Cool.. ^^


So.. each day ade dua perkara kena settle.. hebat kan group ktorg..?? and semua perkara di atas belum siap lagi.. and even belum mula pown lagi.. bahan pown tak cari lagi.. fuhh~ dengan bangganya awal-awal lagi aQ nak salute team members aQ yang bakal kental jiwa raga rohani jasmani zahir batin mereka menghadapi malam-malam tersebut tanpa menutup mata.. nampaknya kena letak pencungkil gigi la kat tiap-tiap kelopak mata macam nie.. macam boleh tahan pulak laa kan nak bersengkang mata sepanjang minggu.. damn..! memang cari disaster betul la sem nieh.. final student buat perangai.. tak sedo diri betoiy.. hampeh.~! hahahahahaa~~ [masih mampu gelak.. maknanya masih tak ada kesedaran.. aQ memang HEBAT..!!]





0 comments: