My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Monday, October 4, 2010

The Killer. Oh Assignment. Oh Test!

Uhuhh~ yupp~!! the killer week begins..!! hehh~ proposal da siap print.. so sekarang masih belum tidur kerana konon-kononnya meng-study Financial Institution and Banking subject nieh.. hahh~ punya la ko.. tah hape yang masuk kepala otak nie pown tak tahu laa.. da la otak kechik.. huhuu~

Nak tidur.. tapi tak boleh pulak.. maklum laa.. tadi dah minum Milo.. minum Milo anda jadi sihat dan kuat..!! weiy~! hahh~ sekarang nie buat Milo lagi.. dengan harapan nanti dalam kelas pown akan sihat dan kuat.. ceiyh~ sekali mandi.. haa ko.. kuyu je dah mata nie.. kelopak mata menggigil-gigil sebab mandi tengah pagi.. kat luar hujan pulak lagi.. haa memang sesuai........~

Neway.. hopefully segala apa yang aQ telaah tadi.. and insyaAllah lepas kelas nanti nak sambung lagi.. [kalau tak 'tertidur' laa kan..] akan dapat digunakan masa jawab test nanti.. and janganlah sebab ke-mengantuk-an membuatkan otak aQ 'terlelap' juga.. da lama aQ latih otak aQ nie supaya cerdas walaupun badan aQ lesu.. [eceiyh~ ayat asyik mengade je kan..] tak laa.. bukan apa.. untuk ketahanan akan datang jugak.. mana tahu suatu hari nanti aQ akan diuji secara fizikal dan mental.. lau mental tak kuat macam mana nak bertahan kan.. ala-ala peserta Explorace gitu.. heheheheee~~


I.. I.. Captain..!!



Tapi otak aQ still tak nak ikut apa yang aQ ajar.. ishk~ degil betul laa..!!


* macam mana nie..?? kejap lagi ada test tapi masih boleh ber-blog..??


Huhh okeyh.

Bye..





0 comments: