My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Tuesday, October 12, 2010

Minggu Gumbira! Sangat!

Okeyh~ minggu peperiksaan datang lagi.. and my first paper start on this 14th October. memang best la tak terkata.. hari nie baru Selasa.. so ada.. err~ satu hari je free lagi.. eah.. dua hari sebenarnya sebab Selasa baru nak masuk Subuh.. heee~~

Tapi sebenarnya aQ tak tidur lagi nie.. punya la nak poyo bagi tahu yang aQ dari tadi buat nota.. nota Corporate Risk Management.. atau pun yang senang ktorg panggil CRM.. ceiyh~ punya la paper tu lambat lagi - 19 hari bulan baru paper tuu.. dah kecoh gelabah nak buat nota dye dulu.. yang nota untuk paper 14 hari bulan nie tak nak pulak menggedik.. ishk~ memang pelajar contoh laa sediakan payung sebelum hujan.. ok.. obviously memang gelabah.. tettt~~ 

Memang cari nahas.. habis jari jemari aQ nieh.. nasib boleh menari lagi nie haa.. dah la clearance slip tak ambil lagi.. exam slip.. jangan harap laa.. sebab kalau kerja ambil-ambil slip nie kena pakej sekali harung.. sakit tuu kalau nak berpisah-pisah.. beratur macam kat mesin ATM time PTPTN masuk cukop.... urgghhh~~ pagi nanti la baru ambil.. hee~ aQ lah yang rajin ini..!! ^^

so.. ok.. stop.. dah dapat miss call from Allah.. and ready bersiap-siap nak beratur kat canselory.. ok fine.. aQ tak reti eja canselori.. hahh~ lapar.. bye..! ^^





0 comments: