My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Thursday, October 28, 2010

Impressing Imprezza Subaru

Eahh~ tak tahu kenapa dan sebab apa.. ye.. maksud yang sama sebenarnya tuu.. tapi aQ suke sangat meng-google pasal kereta.. and cakap pasal kereta.. nak ulang ingatan.. one day.. actually benda nie jadi masa awal tahun lalu kalau tak silap.. or maybe ujong tahun lepas.. kowt.. obviously ingatan yang kurennggg la aQ nie.. hee~

aQ jalan-jalan kat MidValley menghabiskan harta.. pastu tah ape kena.. dengan mood baik aQ tepon Ila tanya.. "weiy~ ko nak kek secret recipe tak..?? nak yang mana..??" "mana-mana jelaa.." tu je dye jawab.. eah ko.. orang nak belanja nie.. cuba excited sikit.. ahh~ lantak.. aQ beli je Indulgence.. ok.. mana kereta..??

Haa~ since aQ tetiba berubah fikiran nak beli kat KL Central je.. so aQ pergi la berjalan patah balik ke ruang legar MidValley tuu.. on the way tuu.. tetiba.. srettttttt~~ fuhh~ ada pameran Subaru Impreza WRX STi laa tepi escalator depan Secret Recipe tuu.. okey~ orang lain punya la ramai tepi kereta tuu cucuk duit.. sebab ada mesin ATM kat tepi tuu.. da gaya macam nak keluarkan duit buat down payment je dorg tuu.. ceiyh~

Oleh kerana tak de orang kat kereta tuu.. aQ pown dengan poyo konon da cukup cash nak bayar down payment.. gi usya kereta tuu masyukkk punya.. maybe sebab dye berkilat.. sangat menarik perhatian.. then pergi pulak usya cermin belah pemandu.. haa kau..!! terbongkok aQ kat situ tunduk tengok dalam.. perghh~ mengancam.. tak pernah tengok macam tuu.. maklumlaa.. family pown pakai kereta buatan Malaysia kan.. hahaha~ ye.. dye sangat handsome..!!


macam Neo pulak kan..?? hmmm~


And by that time jugak aQ dengan bengong message kawan aQ Si Wani nie bagitahu bahawa aQ ada buah hati baru.. kenapa Wani..?? sebab ktorg ada citarasa yang sama suka kat SUV.. why SUV..?? sebab banyak yang boot sexy macam grrr~~ hahahaa~~ dan kenapa tetiba ada entry pasal Mazda Shinari pulak before nie kalau suka SUV..?? sebab aQ jumpa Impreza buat aQ suka kereta sporty tapi empat pintu.. owhh la aQ yang banyak cekadak..

Okey~ it is my first love.. harga tak nak cakap ah.. ade anak Datok nak belikan aQ satu tak..?? gahahahaa~ mengarot..!!




0 comments: