My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Thursday, October 7, 2010

Membuang Masa Pagi

Okey~ semakin banyak kerja.. semakin sikit tidur.. semakin banyak pulak aQ nak menaip.. [macam hypothesis untuk laporan eksperimen fizik la pulak kan..]

Oleh kerana tangan asyik gatal nak menari break dance atas keyboard nieh.. padahal otak tak de inspirasi.. jadi aQ menaip je segala apa yang terlintas.. tapi dah kata tak de inspirasi.. jadi aQ tak tahu nak type ape.. so..

Sampai di sini sahaja dahulu k.. [dengan sengaja nak buang masa..]

Ok bye..



0 comments: