My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Tuesday, October 5, 2010

Too Adorable. Moments.

Ahh~ nampak tuu..?? semalam aQ borak-borak dengan Si Panjang.. ehehh~ kelas dye nak melancong pergi Disneyland Hong Kong pulak Februari nanti.. tak cukup-cukup baru balik dari Universal Studio Singapore hari tuu.. eahh~ pen-tamak.. best giler dow.. nanti g DHK aQ tak nak souvenir.. aQ nak ikut.. boleh..??

Ahak~! dye cakap boleh.. ramai jek pown classmates dye bawak girlfriend dorang.. eah yeiy~! [memulakan misi men-tak-malu-kan diri..] so aQ suruh dye tanya lecturer dye if ada available seat lagi.. tempat 40 je kan.. so.. budak kelas dye pown berapa ramai yang pergi.. huu~~ jadi dikesempatan ruangan passport yang masih kosong.. aQ nak join gak a.. tak kesah.. budak-budak multimedia.. siapa je yang aQ tak kenal..?? Nurol..?? my housemate.. Kasmi..?? my jiran.. Shana..?? budak pernah kena buli dengan aQ masa birthday dye tahun lepas.. Una..?? ohh~ aQ tahu skandal dye.. ^.~ Mimie.. kami masih bersenyum-senyuman bila berselisih kerana kakak dye nama Meng.. [so..??] and a few girls.. tak banyak cakap.. [tak pernah pown..] tapi aQ cam muka dorang.. Shah..?? ever talked to him once masa dye masih patah kaki hari tuu.. Tupai..?? friends of my friends.. so kind of tau la siapa tuan punya nama kan.. Jagen [kowt..] skandal Nurol dalam kelas.. hahahahaa~~ and a chinese girl dalam kelas dorag - Ying.. [ye ke haa..??].. hee~ and last but not least.. my dear Panjang.. he's errr.. eah.. siapa tah dye.. :pp


Okeyh~ nak diceritakan.. aQ dah ugut.. well kalau nak sopan sikit upah panjang untuk buat kerja.. kalau dye tolong aQ tanya lecturer dye if have any seat still available.. and DO have available seat.. aQ belanja dye a large set of McD.. ye laa.. mana tak nya.. ada ke dye suruh aQ tanya lecturer tu sendiri.. kenal pulak aQ dengan orang tuu ke.. hehh~ so jadi la begitu cerita nya.. tapi Si Pentamak nie nak dua set pulak.. lemak ko.. dah la large.. nak dua pulak.. ingat aQ mak dye pulak nak menyara perut keding dye tuu.. ishk~ -_______-"

Hahh~ dye message cakap ada seat kosong.. ahakzz~~ suka la bhai dapat melancong lagi.. lau tak bila lagi.. kalau takat nak keluar holiday dengan member suka-suka.. confirm la parents aQ banyak cakap nanti.. so nie boleh bagi reason program fakulti.. ohh~ anak yang baiknya la en aQ nie kan kan kan..??

And.. and.. and.. Nurol da bayarkan dulu deposit aQ.. heee~ so excited giler pulak kan budak batak nieh.. ;pp

And so really hope tak de perubahan or tertundaan or per-cancel-an [aQ memang suka rosakkan bahasa.. maafkan aQ Malaysia.. -________-] berlaku nanti.. maklum laa.. kita manusia hanya mampu merancang.. segala ketentuan Allah yang tetapkan..

* okey.. that's  adorable

Haa~ nah.. oleh kerana pukul 1.00 tengah hari nanti ada presentation untuk Financial Advisory and Servicess.. so malam keramat minggu nie la malam-malam penuh semangat nak sempurnakannya kan.. hekk~ so ktorg Si SISH berempat lepak bilik aQ and my rumate, Iba [ada tu dalam picture sebelah berbaju hijau.. heee~] berjemaah siapkan assignment tuu.. nak tahu tak..?? it such a very lovely environment when people you love and appreciate the most just around you.. phisically and mentally stress facing this stupid thing but yet you still feel comfort.. kiut kan..??

Eah~ eah..~ bukan nak cerita pasal tuu.. another adorable - masa buat assignment.. tetiba rasa haus pulak.. so.. Milo ke..?? Milo lagi..... asyik Milo je kan aQ nie.. patut la kulit lebih kurang jek.. agagagaaa~~

Neway.. malam nie ada dua options.. nak Milo ke or beli something dari vending machine yang boleh di lihat menerusi jendela tingkap nie je..

So lastly aQ decide nak pergi membazirkan duit lagi.. hahh~ kan dah padan muka.. vending machine kat H3 tuu.. 'out of sale'.. weird kan ayat dye..?? [konon bagus omputih aQ nieh..] eah ye laa.. mana tak nya.. tah bila pulak vending machine tuu pernah sale..?? dari dulu pown RM2.00 jugak sebotol.. tak pernahnya harga dye nak kurang pown..

So.. oleh kerana out of sale.. so pergi la pulak vending machine yang kat H1.. hahh~ yang tuu boleh sedut duit punya.. eah chop.! before masuk duit.. pilih dulu air mana nak.. ok.. alrready decided.. 100 Plus je laa.. universal sikit air tuu.. eah..?? heee~

Haa~~ masuk kepingan RM1.00 yang pertama.. aQ jerit.. "jangan nak amek duit aQ..!!" okey.. dye takut.. dye minta kepingan kedua pulak.. hah~ done.. aQ tekan button pilih air.. 'gedegang' bunyi dye.. macam hape je.. pastu aQ jerit laa.. "wahahaa Angah dapat dua..!!" ohh~ lagi sekali batak.. -________-'' ye laa.. mau pulak tak batak kan 100 Plus 150ml x 2 botol = RM2.00.. eah laa.. memang sale rupanya vending machine nieh.. sorry vending machine H3.. hehh~ ^___________^

* okey.. now is too adorable..

So.. pe yang cuba aQ sampaikan ialah.. aQ sayang aQ.. aQ sayang hidup aQ..


okey~ kamilah SISH


Sebenarnya aQ nie feeling lebih ke..?? motif laa malam je asyik nak meracau.. hahahahahaaa~~



0 comments: