My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Thursday, November 4, 2010

C.U.T.I cream puff

Oisy~ ye laa.. dah seminggu satu hari aQ cuty.. baru teringat yang tak buat apa-apa aktiviti lagi.. huuhuu~ bosan gilerr.. nak keluar pown ayah tak bagi.. eah~ pelik betul..

Jadi apabila dah tak dapat keluar rumah.. aQ mula laa rasa bosan.. bila aQ bosan.. aQ akan stress.. makanya bila dah stress aQ akan rasa nak makan.. makan pulak nak benda yang tak ada kat rumah.. perrgghh~ nampak sangat nak berjalan  sangat kaki tuu.. tapi apa kan daya.. kang kena bebel.. eah malas aQ..

And one thing yang aQ asyik mengidam dari waktu stress exam hari tuu.. cream puff.. tah laa.. apsal haa..?? asyik nak cream puff je.. actually aQ baru kenal dengan benda nie masa kenduri arwah mak Jaz hari tuu.. ceiyh~ kata suka makan.. tapi benda nie pun baru nak kenal..?? ye laa.. aQ selalu jalan-jalan cari makan benda berat.. desert pastry aQ kureng sikit.. so ok.. aQ suka cream puff..!!

So.. godek-godek blog.. YES..!! jumpa resipi..!! tapi.. bila nak buat..?? family aQ tak macam aQ suka cuba makanan.. hmmmm~~ takpe laa.. aQ makan sorg..
-_______________-"




Tengok gambar.. meleleh la bhai..... alaa~ gambar google.. mesti la masyukkkk je semua.. nyeh~

Eah~ serious laa.. naaaaaakkkkkkkkkk..!!!!!!!!!! lapa pulak tetiba.. hehuw~





0 comments: