My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Thursday, November 4, 2010

Hye Handsome Beckham..~

Ahhh~ since dah kena kuarantin nie kan.. paling-paling pown dapat keluar pergi pasar malam.. ceiyh~ apa ada kat pasar malam.. sotong basah..?? tak nak aQ.. tapi tak pe.. at least ada juga peluang nak keluar kan.. dah alang-alang keluar tuu.. biar la kita menyeluk pekasam.. tenn tenn.. gi Giant.. kalau nak ke sampai lengan ke Jusco tengok wayang lah segala memang tak sempat la kan..

Jadinya nak diceritakan masa balik keluar dari pintu bangunan Giant tuu.. ada satu kereta nieh.. Toyota Avanza bernombor plat.. tengok pulak aQ.. tak de kerja.. lantak laa..  eahh~ tak patut sungguh la dye nie.. harap muka je layan.. tapi bawak kereta sambil main message.. dah la ada anak kecil kat sebelah.. nasib baik slow je.. tapi tuu laa.. ko slow aQ pulak tak sabar nak lintas jalan.. ishk~

Ok.. sampai kereta.. pandu pown konon macam pemandu berhemah.. tettt~ lalu kat lorong Giant nieh.. ya ampun.. jumpa balik mamat tadi tuu.. weiyhh~ aQ ingat anak dye sorg je.. empat orang ko.. dengan sorg yang berdukung lagi.. bini tak da.. eah~ mana ka..??

Jadi kesimpulan yang cuba aQ sampai kan adalah.. ohh~ bukan kesimpulan.. persoalan.. boleh ke guy tuu shopping sambil jaga anak ramai camtu..?? kakak aQ masa anak sorg pown tak terbela.. aktif nak mampuih.. orang beli barang kita main police entry..

Persoalan seterusnya adalah.. is it really exist guy macam tuu..??handsome.. dan macam sweet.. eahh~ tergatal pulak.. ok ok.. bye.. ;pp

Haa~ camnie.. hot kan.. [macam tersambung balik pulak.. heee~]


Ohh~ kurang sorg dari kes sebenar.. ^.~


Wowww~ kalau hubby camnie.. sure aQ kena hot camnie.. baru matching..


Woiy~ hot giler.. love the red..


Eahh~ tak nak a.. muka garang laa.. muka lain.. muka lain.. mana ye..
.
.
.
.
.
.
.

hmmmmm~~~~

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

jap eah..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

lalallalalallalaaa~~

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

haaaa nieh..

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


 macam ayu sebab dress ke eah..??


Hehh~ sama je kan.. tapi nie nampak lembut sikit muka dye.. lao tak menyinga je.. gahahahaaa~~


Tapi lagi hot kalau ada nie sekali..


tengok seat tempah 'VB' lagi.. heisy~


Tapi kereta aQ tak heran sangat.. paling penting nie.. bak kata Dr. Fadilah Kamtumi.. tips untuk rumah tangga bahagia..

"kenapa ada orang dalam rumah bahagia?
tapi luar rumah tak bahagia..? sebab......
dalam rumah dye ada tangga.. luar rumah tak da tangga.."


Ok.. diam kau..!!


nie sure banyak tangga.. hehh~


 yang nie nampak swimming pool.. boleh kira la kowt.. hahahahaa~~


Eah~ dah alang-alang termasuk Beckham tetiba nie kan.. layan jap video nieh..




* Haihhh~ nyesal tolak masa dye proposed dulu.. gahahahahahhaa~~~ mabuk..!!


oiy~ penat a gini..





0 comments: