My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Sunday, November 14, 2010

Who's Taking Who? Hang Out with Dya, Echa, Jaz and Dan.

Heheiy~ semalam hari Jumaat kan..?? aQ tidur dengan baiknya.. sampai pukul berapa..?? ohh~ anak dara nie laa.. hahahahaaa~~

Sebenarnya nak cerita.. elok je aQ bangun dan mandi.. tah nasib apa tah.. aQ tengok phone aQ.. ye.. aQ seorang yang tak kesah pada hand phone nieh.. lagi-lagi kat rumah.. dah nak tidur baru aQ usik untuk set jam.. ok.. back to the story.. lepas mandi aQ tengok phone.. ohh~ ada message..??!! message perintah dari Jazlin Ainor Jalin..!! siap segera..!! nanti Echa amek.. kita gi karok..

Hahh..?? hahh..?? ok.. aQ gelabah.. pukul 2 lebih katanya nak amek.. [okey.. kantoi aQ tidur banyak.. hehh~] aiyo.. mana sempat aQ nak siap cepat mana pun.. mesti kena sejam lebih punya aQ nie baru settle.. pelik gak kadang tuu.. padahal aQ bukan jenis make up sangat pun.. hmmm~

Ok.. Echa sampai.. aQ tak siap lagi..!! tudung pun tak gosok lagi.. tapi jeans, blous da gosok.. eah.. boleh tertinggal pulak.. tuu laa.. kabut kan aQ lagi.. hahh kau..~

Yeiy~! happy giler.. lama kowt tak jumpa dorang nieh.. nasib sebelum new sem nie dapat gak hang out sama-sama even kejap je.. eceiyh~ macam tak boleh jumpa.. semua kat Shah Alam je kowt.. mengada la haiy~

So.. tak jadi karaoke.. kita tengok wayang..!! oww~ Takers.. not bad.. Quite excited laa dengan cara dorg merompak.. sangat bagus.. please don't try this anywhere.. carilah rezeki halal ye.. renung-renungkan.. dan selamat beramal.. ok tetiba je..

Haa~ pose dulu sebelum masuk.. then malu bila ada a group of guys nie tengok.. hahahaaa~~




Best la jugak cerita nieh.. eah~ tapi kan.. before enjoy movie nie.. kita makan dulu..!! anyway.. nie lah kawan-kawan sayang saya dari sekolah rendah.. sampai sekolah menengah.. sampai matriks.. sampai degree.. insyaAllah sampai maty.. we'll friends forever.. ^^


She's Echa!



 Olla Jazzy!


Here is Delena!


It's Her!


Ececeiy~ berkenal-kenalan pulak kan.. sesi ice-breaking ye..?? hahahaaa~~ ^.~

Macam lapar kan..?? jom isi perut jom..!!


Macam dengar bunyi perut kan..?? hehehehee~~


BBQ.. the best flavor!


 Menu sihat kena ada jugak..! [poyo..~]


Owhh~ ayam yang menawan kalbu..


Ok.. yang nie paling peymes sebenarnya kan..??


Burrppp~ ops.! alhamdulillah.. heeee~ best kan makan nie.. heee~

So.. balik rumah pown da macam Maghrib gitu.. ok.. balik cepat.. setan banyak.. hohh~! O.O




Ok.. kenal kan.. yang putih tuu nasi.. makanan ruji orang Malaysia.. yang color macam oren oren atas nasi tuu nama dye kuah asam pedas.. haaa~ yang lentik tuu.. ikan pari.. nie lah dye kalau da tinggal seketul.. baru makan pown kena makan jugak lagi.. terok kan..?? ok. aQ tak peduli.. my favorite..! mana boleh lepas..!! haaa~ lagi pown kan kita kena makan untuk hidup.. hmm~ macam vice versa kan..?? ohh like I care.. wahahahahaa~~

Jadi.. sila jelez..

Motif aQ nak perasan malam-malam nieh..?? no komen..

Bye..

^^



0 comments: