My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Wednesday, December 8, 2010

11+1 Cop Kopi

Ohoiy~ tengok..!!




Saya dah kumpul 12 cop dengan hanya 11 cawan..!! camne kah..?? rezeki la tuu.. ehemm~ ^.~

Tadi saya nak pergi redeem kad nieh.. sebab dah alang-alang kan.. planner  dye pown macam  chanteQ menarik tertarek.. saya nak buat apa dengan planner tuu nanti..?? nanti lah saya plan.. hehehee~

Tapi sayangnya planner dah habis.. and stock baru tak sampai lagi.. so macam agak tak best je.. yang dekat Bukit Tinggi pun habis jugak..

So.. bila nampak muka saya macam budak tak dapat gula-gula.. tiba-tiba cashier handsome tuu mintak nombor telefon saya.. dan saya pown.. blushing blusing la jadinya.. geee~

Eiy~ oiy~~!! oiy~~!! dye mintak nombor bukan nak ngorat atau nak berkenal-kenalan atau bergatal-gatalan laa..!! dye kerja tau..!!! bukan mengada..!!

Ok ok.. dye mintak nombor phone untuk inform kalau nanti planner baru sampai..

Tapi.. allaaa~ apa salahnya kalau bagi pun.. kan..?? haaa~ da melepas..

Menggatal je otak tu nak fikir kan..?? dush~!!

* saya..?? hahahaaa~



0 comments: