My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Tuesday, December 14, 2010

2011 To Come

Hoiy~! penat giler laa hari nie.. kepala asek nak jatuh aje.. tapi maintain.. aQ muda lagi.. [motiff..??].. hhehehee~

Anyway.. hari nie hari pertama minggu keempat kowt ktorg belajar sem enam.. so nak cerita tadi ktorg jalan-jalan kat Kota Anggerik teman Iba cari kain kakak dye pesan..

Ok.. dah beli color pepel.. pau Anga beli donut Big Apple.. tak tau kenapa nama dye ade Big padalah saiz semua standard.. and tak tau kenapa Apple padahal macam tak de perisa epal.. or even perhiasan donut tu epal.. anyway.. whatever it's name is.. Big Apple.. donut paaaaaling best di Malaysia.. ok.. Big Apple.. sila bayar aQ sebab dah mengampu dengan ikhlas nya nieh.. ;pp

Anyway.. sebijik Big Apple pown agak bagus jugak ye untuk buat perut sangat cukup bertahan selam beberapa jam lagi sementara dapat makan nasi.. hebat..!!

Ok.. bagi aQ beberapa peratus share Big Apple.. cepat..!!

So.. balik pown da 6.15 petang la lebih kurang macam tuu.. bawak kereta dengan berhemat sampai ada minah nie.. time kat round about near main entrance UiTM tuu.. mentang-mentang bawak kereta lagi mahal dari aQ.. nak berlagak konon kereta ko pecut 80 dah power sangat.. nah.. ambik la line kanan ko tuu.. laju lagi..!! laju..!! duit kereta pown laki ko bayar.. [kowt..] boleh la berlagak..!! ceiyt~ nasib takdir dah menetapkan aQ lagi cun dari dye.. tak de sakit hati sangat.. hehh~ perasan.. ok.. kenyataan.. ful stop..!!

So.. hoo~ terlalu pulak tepi Jusco Bukit Raja.. ye.. memang setiap kali pergi dan balik kelas sebenarnya lalu jalan sama.. and tah camne.. boleh ter-u turn pulak.. alololllolooo~ ter....

Starbucks..!! ngeeee~~ :DD

Ok.. aQ memang suka Starbucks Jusco sini.. sebab dorg agak mesra.. dan setiap kali datang la aQ sebok menggedik kat cashier kiut [yang jantan la pastinya..] kalau-kalau stock planner dah sampai.. ohh~ the kiut one yang mintak nombor fon hari tuu jadi barista laa hari nie.. so tak dapat cakap ngan dye.. [alaaa~ gedik nak mampos ny pompuan niehhhhh.......] teehheee~

Ok.. sebenarnya aQ tak ingat pown muka mamat hari tuu.. sebab yang barista nie pown kiut jugak.. so konon-konon dye la tuu.. sama species dan pattern kan.. yang aQ suke..!!  jadi menggedik la jadi nya.. [menyammpahhh giler ngan pompuan nieh........!!] 

P/s: sebenarnya aQ tak macam tuu tao.. tu dah terasuk ape tah.. heee~ :pp


see.. it's awesome..!!


Hahh~ actually aQ bukan orang yang jenis plan apa aQ nak wat.. first time aQ guna planner dulu-dulu masa form 3.. masa tuu planner tak de menggedik pakai planner betul-betul macam corporate people tuu.. pakai buku garis-garis sekolah je.. cukup sekadar bahagian depan untuk tulis segala kerja rumah yang cikgu bagi pada hari tersebut.. so conform la 'semua' kerja rumah cikgu bagi siap kan..... sebab dah catit segala.. tak da la terlupa.. hehh~ and start dari page belakang untuk jadual kelas dan notes simple..

And that was the only year aQ guna 'planner'.. lepas tuu masa form 4 try gak wat lagi sekali.. tapi tak menjadi.. apa sengal tah.. aQ wat sebijik ala-ala 'planner' last year tuu.. tapi antara ktorg tak da kimia.. so 'planner' tuu pown tah ke mana.. heee~ hampeh ny aQ nieh..

So why this year started nak guna planner balik..?? macam menggedik gelabah ayam je..

Memang pown...... gahahahahaa~~

Hee.. tak de laa..

Ok.. memang menggedik je pown..

Actually sebab da alang-alang asek singgah Starbucks kan.. so collect je la cop tuu.. dah penuh.. Tan Sri Vincent Tan memang kena bagi.. amek je laa.. :pp

But then fikir balik.. this year.. InsyaAllah.. it will be the most complicated year.. complicated..?? hmmm~ yes..!! but hopefully it will runs smoothly too..

Haa~ tahun nie is my really final final sem to me.. and tahun nie akan ada praktikal..

So.. dengan semangat berkobar-kobar.. hopefully tak semangat ayam.. planner nie dapat bantu aQ handle segala jadual yang berkaitan.. elehh~ macam artish.. padahal otak memori tahap 1 gigabait je.. sebab tuu nak kena tulis sana conteng sini kan..?? eleh~ macam otak ko hebat kan nak ingat semua benda..?? wekkk~!

So.. wish me and my friends lots of luck for our future.. this is just the beginning of our life.. semoga semuanya diberkati Allah.. amin.. :)

Hee~ belek sikit.. ;)


 hye! -.^

 
for you too.. ^^


remember the highlighted date..!!
MARCH 12..!! 
:pp


got it..?? O.O


Hubungan sebenar aQ dengan planner.. masih belum diketahui.. gahahahaaa lol~



2 comments:

nAqUiAh UmAirAh said...

actually big apple tu bukan sebab donut die BIG or ada rasa APPLE (unless ko amik perisa Apple Ke Dapple la kan..)
big apple tu nama lain bagi NY.. and big apple nie lak amik konsep dari sana.. konsep cafe yg fast n simple.. tp big apple nie jenama m'sia ye.. haha.. interesting tau pasal big apple nie.. n kalo ko bukak web page die, macam2 ada.. siap ada games lagi.. miahahahha

[AMR]ReenaRawee said...

owh~
agak tak berkesan gurauan aQ disitu..
hekk~
:pp

neway thx so much fo d info..
xyah aQ nak google da..
tny ko je nt..
geheheheee~

woiy~!!
spotcek2..!!