My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Thursday, December 30, 2010

CUP size........ (AFF Suzuki - Malaysians Be Riak Sejenak)

Hee~ gelabah lucah je tajuk.. whatever..

Anyway.. this is the current desktop wallpaper kat PC kami nieh.. adeQ aQ Si Ila tuu laa.. over excited betul Malaysia menang.. padahal baru follow game masa final kat Bukit Jalil tuu je.. tuu pown tengok kat tv.. ceiyt~ :pp

Tak apa.. at least still bagi semangat even dari jauh kan... -.^


 our desktop wallpaper..!!


By the way.. as a Malaysian.. siapa yang tak bangga kalau ada rakyat Malaysia yang harumkan nama negara.. lagi-lagi bila dapat kalahkan rakyat yang tak kenal dek untung.. ok.. aQ mula racist.. whatever.. even not all of them are shits.. but mostly are..!!

Sorry if any Indonesian had read this.. tapi renung-renungkan.. dan selamat beramal......

Ok.. lagi bangga bila botak nie berucap kat Twitter dye..



So untuk team Malaysia.. dan seluruh Malaysia.. aQ nak dedicate lagu nie untuk kalian.. heee~







aQ sangat salute potato spring kat team Malaysia and of course K Rajagobal sebab sangat bersabar dan bertahan dengan layanan-layanan dari penyokong dan penganjur Indonesia.. aQ yakin team Malaysia berpegang pada prinsip nie....


"No time for losers..
Cause we are the champions!!"


GANYANG INDONESIA..!!
weehaaaa~~!!! kahkahkahkahkahkah~~

P/S: mesti K Rajagobal dapat Dato' Datuk kan nanti..?? hehehehe~~



0 comments: