My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Saturday, December 18, 2010

Mohd Abdul turns 23!

Rancang dengan baik.. sakit hati je dapat.. huhhh~ never mind.. as life must go on.. nah..!! Mohd A. Rahman Hassan.. gehh~




Hehh~ nie la orang tua tuu.. nie pown celebrate lambat sudah birthday dye.. sebab apa tah.. aQ pown tak tahu.. owh~ semua balik rumah hujung minggu kali.. eah~ tah laa.. tak pedulik..!! yang penting.. KEK..!!

Oh~ no.. cupcakes..!! from Cupcake Chic.. alololooo~ sedap gilos.. siapa mau..?? siapa mau..?? sila lah beli sendiri.. and enjoy it yourself la haa.. ^.^

Hehh~ konon-konon nak beli klip rambut.. alasan ke ape.. tapi memang aQ beli klip rambut.. tapi sebenarnya sekali laa tu mencari kek untuk Rahman.. bila dah tak da kek.. tuu pasal la beli cupcakes.. berwarna-warni gituu.. walaupun warnanya sebenarnya boleh dikira jari kaki je ada berapa. gehheee~




Ok.. from the one yang color hijau tuu.. tuu la yang untuk birthday boy.. boy..?? eahh~ Si Tua tuu.. geee~ Chocolate Mint tak silap nama dye.. haa~ then kita ikut arah lawan jam ye dari cupcake hijau tuu.. yang tuu Wani and Aman share berdua.. followed by Iba, me, Wani.. and the last one Iba and I shared then.. ohh~ apalah cupcake sebijik dah buat penuh perut.. tak rasa nikmat dah makan yang last tuu even ate it only for half..

Ohh~ ohh~ yang aQ punya.. nama dye..




Red Velvet..!! haa~ sengaja la nieh pilih Red Velvet sebab tak pernah makan.. Wani pulak penggatal letak gambar home baked Red Velvet kat blog dye.. hmmm~ memang tak terliur laa.. so bila dah jumpa.. eah~~ eahh~ you looks so familiar laa.. hehehee~~

Alaaa~ alaaa~ ingat nak makan kat The Garden tuu.. tak sempat laa pulak.. My Soul To Take nak mula suda.. huhuu~ tak pa laa.. nanti habis movie sambung makan sini lagi la haa.. -.~




Hahahhahahaaa~ cerita nie kelakar la jugak.. but sad ending.. malas laa nak ulas banyak..

Habis tengok movie sudah..!! ok ok~~ jom jom.. The Garden balik.. yeyy~~!!

Sob sob~ The Garden penuh.. why..?? why..?? why..?? The Garden.. you don't like me eah..?? [tetiba..]

So.. jalan sana sini cari kedai makan.. lalalallalalaaa~ then.. finally.. lepas tanya.. "Iba nak makan apa..??" "Na nak makan kat ne..??" "korang selalu makan kat mana..??"..

Makanya.. Theabroma Chocolateje lah yang jadi pilihan.. warhh~ coklat-coklat dye sangat seksi dan menggiurkan.. tapi tah kenapa malam tuu tak da nafsu pulak kat coklat-coklat dye.. so.. I chose this as my dinner..

 


The Snow White and Cabonara.. hahahahaa~ pilih air pown sebab nama dye menarik perhatian.. Snow White.. what a creative brain..!! tiba-tiba.. mengaku je la kau suka watak-watak princesses kat kartun Disney tuu.. teheee~~ kantoi sikit..

So lepas makan balik je lah.. sebab dah malam kan.. last but not least.. here.. the picture of the princesses..!!




P/s: sila isi borang untuk siapa yeng berkenan.. tetttttt~~~~



0 comments: