My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Thursday, December 16, 2010

My New One!

Hehh~ plan pukul 12.00 pm nak wat assignment.. tapi biasa laa.. kalau dah wat assignment pown kat KFC.. kena la makan dulu ayam goreng spicy dye tuu kan.. kena pulak dengan empat recipe air baru.. aQ try Sparklers - Lemon Fresh Fizz.. brrrrr~ EnriQue's favorite..?? awww~ gahahaaa~

Sedap seiyh.. macam minum ubat gigi.. sampai stim je muka aQ bila nak telan air tuu.. weiyh~ better than the carbonated drink lah..!! love it..!! ^______^

Padahal nie pown campuran dengan carbonated drink jugak.. -.-  well I mean it's not a fully wholly  one flavor only of carbonated drink..!! hehh~ nak jugak defend own-self.. yelaa.. siapa lagi nak buat macam tu kat  aQ kan..?? haa~ bijak.. bijak....




Halamakk...~ offer baek punya nieh.. air aQ tuu tambah RM1.10 je dengan setiap pembelian mana-mana kombo.. haaa~

Uisy~ gamba aQ tak lawa la amek.. nah laa.. tengok poster dye.. sangat menggiurkan.. kan..?? oiy~ mouth watering laa.. abez baju..




Hmmm~ mula-mula aQ kenal kalau pasal blog.. sure la Blogspot.. jalan-jalan kat blog lain pown dorg cakap Blogspot paling senang handle.. and now.. people always talk bout Tumblr.. haiye.. tak tau laa org baru cakap or aQ yang baru tau adanya Tumblr nie.. heee~

Anyway.. since everyone sebok ngan Tumblr dorg.. so aQ pown dah ade jugak..!! haa~ nieh tumbler aQ.. nieh.... niehhhhhh... niehhhhhhh............
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
cakk..!!


Ok.. anyway.. tah macam mana macam biasa.. TER-u turn and masuk Jusco Bukit Raja and TERpergi Starbucks lagi.. giler.. tak nak aQ datang dah.. macam addict je aQ nie.. tiap hari nak gi.. kencing manes la camnie.. uisy~ seram seiy..~ [poyo..!!]

Ok.. cari tumbler macam dah banyak design tak menarik perhatian je tinggal.. so.. cau a.. ok.. Mango Passion jangan tinggal pulak..!! heee~

Lallalalalaaa~ pandu hemat lagi.. macam biasa..

Sampai..!!

Bapak banyak la pulak kereta kat Jusco Bukit Tinggi nie bila malam ye.. nasib dapat parking area VVIP aQ tuu.. puas hati..!!

Hehh~ datang semata-mata nak cari tumbler je.. memang tak de kerja kan aQ nieh..




Hee~ at last amek design nie je laa.. lagi pown memang dah dari bulan lepas usya tumbler nie.. sampai boleh senda gurau pulak dengan minah cashier tuu.. peramah seiy dye.. borak macam da 10 tahun sekolah sama.. best best....

Owhh~ malam nie gurl tuu tak de pulak.. tak pe.. 

Khairul ade.. hmmmm~ not bad.. gahahahahaa~ mangkok betol.. buat-buat professional sebab member dye pandang dengan renungan menyesal tadi duduk dalam stor.. kan dah lambat.. terlepas peluang nak usya aQ..  malas lagi.. malas.. kan daa.. gahahahahha perasaaaaaaannnnnnnnnnnn...!!

Ok.. Starbucks sini dulu aQ angin jugak sebab layanan tak mesra.. sekarang dah bagus.. i loooiiiikkkkeeee~~~!!! :DD

* yes..!! assignment nak kena hantar esok and aQ tak buat lagi.. sweeettttt~~~ -.~



2 comments:

syazwani ahmad sibi said...

owh itu motifmu amek gmba itu ari kepci yer..., pdanla keje kte xciap...??hahaha=P

woi pg ari2 starbuck nnt xckup 3 riban sebulan la........!!!ingt tueh..!!!

hahahahahhahahaha~~~

[AMR]ReenaRawee said...

oiy2~
kantoi la lau pn dasima bc..
-.-

mne de ari2..
tp da addict kt java chip dye laa..
da mcm smoker kowt..
rs mcm ade tar la dlm aer tuu..
hmmm~
:pp