My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Friday, December 17, 2010

Saya Tidak Mengandung!

From the title.. tuu sebab aQ tak nikah lagi.. and sebab aQ tak kahwin lagi.. dan paling main.. sebab..










aQ..










Masih.... 










Dara.....!!


Wahahahaa~ :p


Diam..!!

***************

Anyway.. hari nie kelas Puan Dasima kesayangan kami macam biasa laa.. kelas jumaat je dye nak balik cepat.. macam pulak dye yang wajib solat jumaat.. hehehee~ aQ sayang Puan Dasima..!! oleh kerana kelas beliau habis awal.. and ada 4 jam gap for the next class.. apa lagi..

Konon-konon nak tengok wayang.. ehehh~ semua movie start lambat laa.. tak sempat kejar untuk kelas Encik Ali pulak nanti.. tuu la ko.. orang suruh belajar.. berjoli je yang kau ingat.. padan muka..!!

Ok.. tak pe.. tak dapat tengok movie.. kita makan..!! yes..!! dari dalam kelas perut main reggae.. halamak..~ ko tao tak aQ tak suka Bob Marley..?? sebabbbbb aQ tak kenal dye.. heee~

Jom..!! makan..!! nyummm nyummm nyummmm~


1/4 grilled chicken with grilled vegy and peri chips


Euwww~ dalam kelas bukan maen ko buat konset kan..?? da makanan depan mata tak larat pulak nak habiskan.. makan pown 1/4 daripada ayam yang da memang 1/4 tuu.. hmmmm~ -.-

Yeah~ sebab Iba ada.. jadi kesimpulannya kena tapau makanan yang banyak tak termakan kan itu.. baiklah Cik Iba......... -.-

***************

Ok.. kelas Encik Ali bermula.. setelah kelam kabut pecut oleh kerana mengejar waktu kelas.. jadinya masuk lambat beberapa minit.. heheheheee~~

Fuhh~ kelas Encik Ali memang sangat relax hari nie.. Encik Ali pown kesukaan aQ jugak nie.. bagi balik awal.. [tuu je la kan yang ko suka.....]

Ok.. aQ insaf sekejap.. -.-

Beliau bagi balik awal.. gi cari makanan kejap laa.. tadi dalam kelas Encik Ali boleh pulak lapar balik.. sengal betul.. masa makan tak nak makan.. masa belajar sebok maen reggae balik.. cisss~!!

***************

So pergi laa.. err~~ pergi je la mana-mana.. asalkan cari makanan.. ngee~

Ok.. redeem free Starbucks beverage dulu.. how I got it..?? don't ask.. yang pasti aQ claim Java Chip.. again...... :pp

Bila da dapat air baru syok nak jalan cari barang.. sebab lau penat jalan.. rasa haus.. terus je minum air dalam cawan yang ada di tangan tuu.. bijak kan..?? [so lame....] -.-

Aiye~ barang aQ nak tak da pulak.. tiba-tiba teringat pulak lapar tadi.. so singgah Secret Recipe.. teringin pulak Durian Cheese giler mantap dye.. hehh~

Bongek..!! mula-mula ada.. pastu bagi banyak alasan pulak.. aQ tau laa strategy korang ber-business.. aQ pown boleh fikir mana logiknya strategy management korang buat macam tuu untuk restaurant service business macam korang.. tapi proper la sikit..!!

Sebab menyampah dengan pompuan tuu.. dah la buat hal tadi.. service lambat pulak.. buat kerja sambil berborak.. customer pandang sengih-sengih pulak.. aduhh~ menguji kesabaran aQ and cina sebelah aQ tuu betul la.. and at last aQ pilih nie..


Black Paper Lamb Pie


Hmm~ nasib baik sedap.. hehh~ lamb pown aQ da addict sikit since makan lamb chop kat uptown Shah Alam tuu.. sedap bhai.... ^^

Alaa~ tapi aQ nak makan kek..!! hmmmm~ tak pe laa.. balik laa.. lain kali je kita makan kek ye.. [pujuk perut sendiri..]

Turun escalator.. tadaaa~~ Starbucks depan mata [lagi sekali..].. beli desert kat situ laa.. try this pulak..


Cappuccino  Tiramisu


Yupp~ Cappucinno Tiramisu.. sedap jugak.. serbuk kopi atas tuu tak pahit.. boleh ditelan kek tuu dengan senang hati.. owh~ sila kunyah dulu ye.. jangan batak sangat sampai tak reti mengunyah tu macam mana..  lagipun serbuk kopi tu pasti tidak menyebabkan muka ketat.. and yang paling penting..  insyaAllah dijamin tidak akan mendatangkan cirit-birit..

Go and try it..!! ^^

Saya tidak mengandung..!! tapi makan banyak mengidam itu ini macam orang mengandung..!!

Ye.. actually it's more to macam orang menggedik nak kena sepak 210km sejam..!! sepak too fast too furious tuu nama kad pengenalan dye.. -.^

Agree..??

Ok.. you are soooooo jealous with me kan..?? admit it laa.. I know you too want what I ate kan..?? hehhh~ korang pown lame.. :pp

* please refer to your dictionary.. lame is not lama ok.. I spell it proper.. it's an English word..!! hahahahaaa~ [kurang ajar punya aQ ingat korang tak tahu lame tuu apa..].. maaf..~ -.-



0 comments: