My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Tuesday, January 11, 2011

Long Time No See naQ..??

Haaa~ seronok kan date with besty kat Bukit Tinggi tadi..?? hmmm~ ingat Muni dapat join sekali.. tak de ongkos pulak dye.. tak pa.. tak pa.. life must goes on.. ^^

Hahh~ sampai-sampai je.. kita singgah Starbucks jap.. kowt la minah kiut mesra orang tuu ada.. syok la kalau semua kedai ada orang macam dye.. mesti semua nak buang duit sepah-sepah dalam kedai tuu.. [ehem~ ke nak cari Khairul..??] haa..?? haaa..?? O.- [tetttt~]

Ok.. forget it.. mengarut je tuu..

See.. nampak nie..??



Yes..!! it is the second one..!! hahahahaaa~~




Hahh~ dah ada dua..!! so yang satu nie kita bagi kat naQ a.. konon-konon hadiah dye dapat sambung degree gitu..!! wallahhh~!! hahahaaa~ oiy2~ kawan aQ nie pandai tau..!! berdisiplin lagi.. haa~ sebab tu dapat sambung degree kat UTP.. Universiti Teknologi Petronas kau.. amek course Chemical Engineering pulak.. dulu aQ bukan tak nak amek course nieh.. tapi tau-tau je laa kan.. kimia kimia nie aQ tak suka.. bahan berbahaya.. habis lah kulit aQ nanti.. huhuuu~ [gewdikzzz..] tapi kalau kasi The Chemical Romance.. err~ err~ boleh la kowt.. teeheee~

Anyway.. to my besty forever.. congratulation..!! gudluck and all the besh..!! >.<



Ok.. jom jom gi beli tiket wayang pulak..

Hmmm~ movie pukul 2.00.. kita jalan-jalan dulu usya pe yang patut laa..

Nak usya apa eah..?? oww~! for the Red Carpet dinner..??!! warhh~!! excited..!! ^.~

Jalan-jalan usya barang.. semua hampeh.. makan la dulu.. kang wayang nak start.. naQ pown da lapar.. semangat sungguh nak makan benda nie.. dari malam semalam message dye da chop dulu.. ceiyt~ :pp




And aQ pulak makan nieh..




Hahh~ sama je kan padahal.. saja je nak tunjuk tumbler kesayangan.. ;pp

Lepas makan.. hohh~?? ada masa lagi.. usya barang lagi jom.. ;)

Hmm~ tak best je nieh.. dorg nie tak de promosi Tahun Baru Cina ke..?? O.O

Da laa.. tunggu depan wayang je la dulu.. hehh~ sempat pulak terngumpat pasal Siti..!! hahh~ ok ok dah.. jom masuk..!!




Hmm~ cerita nieh.. aQ pown tak tau mana best-nya cerita nie.. boleh laa.. paling aQ tak faham macam mana kat sebelah aQ boleh ada sorang mamat..?? padahal hari Selasa kowt hari nie.. masa beli tiket tuu pown conform la dye tau banyak lagi seat kosong.. means tak ramai orang.. but so weird he chose the seat next to us.. what..?? I think he doesn't know the genre of the movie.. he might think that that movie had some elements of horror.. so at least if he sit besides someone, he can feel better.. or other words, control his self..?? but more weird when it just him who laughed like crazy when others are just like ketawa kecil.. urghhh~ so annoying.. bising betul.. agak-agak la gelak kat part yang tak berapa kelakar.. suara ko je kowt dalam wayang tuu.. aQ nak dengar suara merdu Jack Black la weiy..!! hahahahahaaa~~

Hohh~ at last.. lepas habis tengok wayang.. pergi Tesco plak.. naQ nak beli barang.. aQ pulak lupa nak gi Watson.. macam bongek je gi Watson dekat-dekat Tesco tuu, tak da barang yang aQ nak.. and finally patah balik Jusco tadi.. what the la kan..?? heheheee~

Cari apa je padahal..?? blusher... ok.. what the.. again.. -_____-"

Dah laa..!! hantar naQ balik..!! and aQ pulak pergi merayau beli cat ayah suruh beli.. warrhhh~~!! nak cat baru bilik aQ..!! suka suka suka..!! Ila..!! ko sila ponteng sekolah cat bilik aQ..!! hehh~ :pp


aQ nak cat color nie..




.. tak da pulak.. :(



3 comments:

nAqUiAh UmAirAh said...

pandai..? berdisiplin..? ko nak bodek aq supaya balik CNY nanti ek..?
neway, thanx a million buddy..:)
insyaAllah kalo aq balik CNY nanti, n ko lak lom jumpa perkakas2 yg ko nak cari utk red karpet ko, nanti kite hang around lg k.. haha..:)

nAqUiAh UmAirAh said...

pandai..? berdisiplin..? ko nak bodek aq supaya balik CNY nanti ek..?
neway, thanx a million buddy..:)
insyaAllah kalo aq balik CNY nanti, n ko lak lom jumpa perkakas2 yg ko nak cari utk red karpet ko, nanti kite hang around lg k.. haha..:)

[AMR]ReenaRawee said...

mana pulak aQ bodek..??
betul la kan ko macam tuu..

aQ nak tengok cincin..!!!