My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Friday, January 7, 2011

Hantaran aQ.. Your Head La! ;p

Tarraaaaa~ nah.. siapa nak kahwin ngan aQ.. sila masukkan barang nie sebagai list hantaran AWAK nanti k.. ingat tau..!! teeheee~

Anyway.. hari nie dah genap seminggu tahun 2011.. and apa hal tah tarikh nie aQ pilih untuk first entry aQ untuk 2011.. elehh~ padahal sebab malas sangat kan seminggu nieh.. -________-

Adoiy~ bukan malas.. tapi sibuk.. hehehehee~ jangan kan sibuk.. internet pown tarak kat kampung.. so macam mana la kan nak update.. kukuh tak reasons aQ nie..??  kehkehkehh~

So.. what's inside the box yang aQ suka sangat awak beli sebagai hantaran kat saya..?? hihiii~

Haaa~ benda nie sangat-sangat lovely.. Japanese Cherry Blossom [JCB].. dye nie je yang baik dengan kulit aQ.. dah macam-macam jenis losyen aQ beli kat Watson tuu.. tapi semua tak ngam dengan kulit aQ..

Dulu pernah gak aQ jumpa satu benda yang sayang kulit aQ gak sebelum jumpa dye nieh.. aQ jumpa dye kat Metrojaya MidValley Mega Mall.. tapi sebab benda tuu nama dye Orange.. from Boss.. jadi memang mampu la aQ nak beli dye yang harga RM 100 plus plus plus tuu tiap bulan kan..?? baik aQ pergi makan.. tak pun beli yang kesayangan baru aQ nie.. kat The Body Shop.. dengan harga Orange Boss tuu dapat 3 botol lagi JCB body butter.. siap boleh dapat voucher RM20 pulak tuu.. haa~ lagi masyuk.. hehh~ wangi jugak.. lembut pun best..

And konon-konon nak belikan hadiah tahun baru untuk diri sendiri.. aQ beli set terus..!! sangat puas hati aQ.. eahh~ yelaa.. kena la beli sendiri.. nak suruh awak beli.. awak beli untuk hantaran je kan..?? lepas tuu saya kena beli sendiri balik jugak.. kan..?? [tau daa..] -_____-"

* paham tak apa ko baca nieh..?? gamba kemudian aQ upload.. memory card reader masih hilang.. :(



0 comments: