My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Monday, January 3, 2011

The Red Velvet Day!

Kau tengok..!! kau tengok..!!





Sakit hati kan dapat tengok je.. hahahahahaaa~ [gelak nates..]

Nie lah cupcakes yang Rahman Hassan beli untuk awek kesayangan dye, Wana Wani tuu.. actually nie celebrate untuk birthday tahun lepas.. very the late kan..?? ohh~ owhh~ tak pe.. dye dah lama rancang nak celebrate birthday nie sebenarnya.. tapi tuu laa.. kita hanya mampu merancang, Allah yang tetapkan Qada' dan Qadar nya.. tapi at least dapat jugak dye celebrate untuk orang tersayang dye kan.. alaaa so cweeetttt~~

Hmm~ supposed to be aQ datang Shah Alam.. tapi oleh kerana kereta ayah aQ pergi bawak kedai kasi tukar sama itu bunyi hon.. maklum laa.. hon bapak aQ tuu.. kereta je lelaki punya.. tapi bunyi hon macam kereta gadis Melayu terakhir la orang cakap.. slow.. lembut pulak tuu.. tah macam mana la boleh ada hon macam tuu.. aQ rasa halQum hon tuu da kena buang kowt.. tuu jadi gitu bunyinya.. kehkehkehh~

Opp opp~ back to the story..

Oleh kerana kereta tak daa.. so terpaksa plan macam tahun lepas punya laa.. Si Rahman amek Anga and Iba.. then amek aQ and tinggalkan kat Jusco Bukit Raja tuu.. 

Lepas tuu amek pulak Si Wani konon-konon makan malam awal sikit.. kena pulak tuan rumah sewa dorg nak datang.. jadi rancangan terpaksa diawalkan..

Hoiyy~ amek Wani pun agak-agak laa.. bercinta berdua je ke korg nieh..?? punya la lama tunggu.. sampai buat perangai ktorg kat Jusco tuu.. dah lambat sangat kapel dua ekoQ nie.. apa lagi.. ktorg pown.. camwhore laa..!! weeee~


Ohh~ Sorry Wani tak de. Dye kan datang lambat. Kekeke~


Ohh~ Alhamdulillah.. setelah berjela bulu ketiak pak cik yang lalu lalang depan ktorg tuu tumbuh.. akhirnya sampai pown message ko Rahman..!!

Apa lagi.. gelabah ayam sikit laa.. menggedik nak amek gambar dengan lilin pulak.. tak paham aQ.. lilin kek pown boleh jadi barang aksesori bergambar.. heheheee~~

Then turun bawah.. pasang lilin.. aduh~ gelabah ayam lagi.. sumbu lilin tuu pendek rupanya.. memang sempat la Si Wani tuu nak tiup.. kesian.. kesian..~~

Sampai je belakang Wani.. tak perasan lagi minah nie.. tengah masyuk tengok muka Rahman kowt.. ktorg pe ag.. nyanyi a kuat-kuat.. kapel uncle and auntie Cina sebelah tuu pulak aQ tengok yang macam excited.. eahh~ eahhh~ :pp

Yeyy~~!! celebrate birthday..!! ini kali ketiga celebrate birthday since masuk new sem nie.. baru satu bulan je tau..!! dah celebrate tiga birthday..!! aQ ulang.. tiga birthday..!! best la kalau tiap-tiap bulan gini.. mau jadi gemok aQ.. chomel jehh.. teeheee~

Owhh~ tengok Rahman.. sweet kan dye beli Red Velvet untuk Wani.. aQ rasa sebab tyme birthday Rahman hari tuu kan Wani nak Red Velvet.. tapi aQ dah chop dulu.. sebab tuu Rahman belikan.. tapi ye laa.. kalau ko tengok Wani makan Red Velvet nieh.. macam hantuu.. yo o cakap perut dah penuh..  tapi sepanjang dalam kereta.. satu satu dye pulun.. nasib la Red Velvet tuu dye punya kan.. gahahahahaaa~~

Hah~ lepas tuu.. pergi hantar awek-awek bertiga tuu balik rumah dorg jap.. kata tuan rumah nak datang kan.. sekali jalan jem daa.. tuan rumah pown malas nak tunggu.. so dye balik je.. sia-sia minyak je kan..?? sampai hati ko, tuan rumah tak nak tunggu dorg.. panas hati la tuu kan.. sabab da tau ktorg tak nak bagi Red Velvet tuu.. huhuuu~

Rasa-rasa macam awal lagi dorg nak hantar aQ balik.. so ktorg pown mencari-cari tempat nak jalan-jalan lagi.. alaa~ Shah Alam.. apa je yang ada.. pusing sana pusing sini.. satu tempat pown tak best.. at last.. hantar aQ balik je.. heuwwww~

Hahahahaaa~ hantar aQ balik ye..?? sampai depan kompleks sukan nampak pulak cahaya Fun Fair.. ape lagi.. TER-melencong pulak ktorg kat sana.. hikhikk~


tokeh token.


Arghh~!! best giler maen bumper car.. hari Isnin kan.. orang tak ramai.. tengok pulak ktorg maen macam nak bunuh satu sama lain.. penjaga Bumper Car tuu pown syok je tengok ktorg 'mabok' sambil gelak mengilai.. dye kasi main lama.. perghhh~ memang puas hati.. macam esok tak de kelas dow.. hehehehee~

Owhh~ memang best la hari nie.. walaupun aktiviti simple.. tapi sangat sweet...

P/s: sayangnya kat korg, SISHA..!!

* gambar sila tunggu nanti.. card reader hilang.. :(




0 comments: