My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Wednesday, January 12, 2011

Unisel Batang Berjuntai Jahat..!!

Hari nie Si Ana Carey link kan satu blog nie kat facebook.. tengok url.. punya la menyemak nama banyak-banyak letak.. eah~ tapi macam kenal je nama.. aQ pown menyebok la kejap.. ceiyh~ budak-budak nieh rupanya..

And just now.. kat dashboard aQ penuh cerita dari blog Budak Nakal je.. aloo~ excited nampak dengan blog baru..

Baca entry tajuk.. ok.. dorg tak letak tajuk.. tak reti letak kowt aQ rasa.. Allo zai.. sila letak tajuk entry korang boleh tak..?? bukan susah pown.. da ada kotak 'Title' kan kat atas page 'new post' tu..?? ishk~

By the way.. yang cerita pasal main kayak tuu.. and.. eah weiy Budak Nakal.. aQ curik gambar ko..!!




Budak-budak ex-Unisel BJ..!! tengok..!! tengok..!! kat BJ.. BJ..?? bukan-bukan.. kat BB ada main kayak..!! sem lepas kita ada kat sana tak da pown kayak-kayak kan..?? huhuuu~

Eahh~ tak pe laa.. kita ada Tasik Shah Alam.. lagi besar.. nie mesti Unisel BJ nak tiru aktiviti students Unisel SA kan..?? kan..?? kan..?? sebab tuu nak ada kayak jeti segala jugak kan..?? elehh~ dah tau da.. lalalaaa~~

P/S: rindu gak ngan mangkuk tiga ekor Zai.. Ana.. Carey.. ohh~ ada lagi sekor.. Nurol..!! chubb chubbb chubbbb~~ >.<

4 comments:

ctzai said...

ello..suke ati aku la.. nk letk title ke xnak.. 2 blog aku k.. cri pic aku npe jeles ke HAHAHA

[AMR]ReenaRawee said...

xde makne nak jelez ngn ko..
aQ rndu je..
meh a mlawat aQ kt sha alam nie..
try tasek cn pulak meh..
huhuu~

Paria Perawan said...

Unisel da maju kot!

ctzai said...

hahaha nak jmpe ko jauh sgt 2.. kete xde meyh.. ko la mlawat aku