My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Thursday, February 17, 2011

Lunch McD, FB and Assignment!

For sure assignment last kan..?? even dah makan, dah start main facebook pulak, confirm tak reti-reti nak berhenti. Jadi, assignment-nya bilakah mahu disiapkan nie..?? Alasan mahu tengok nota sendiri dulu.. Dah tahu tak paham nota orang, yang kau tak bawa nota kau sendiri kenapa..?? adush la aQ ni pun..

Di McD Seksyen 3, semuanya bahagia! :)

Lama sudah bha di sini, sejak jam 3.00 tadi.. 4 jam suda mau masuk nie, tapi nda siap-siap jua lagi.. pemalas nie semua selagi nda last minute, selagi tu nda mahu bersungguh-sungguh.. gehhh~

Tah apa jak la entry nie.. buang masa jak baca..

Ok, bye!


Iba mabok!



0 comments: