My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Saturday, March 12, 2011

You Should Not Treat Your Self That Way - Kau Sampah!

Hee~ [senyum lebar-lebar sampai kepala..] kenapa? sebab hari nie birthday aQ..!! ok.. 22 tahun.. muda belia lagi keyh..

Tahun lepas konon-konon merajuk tak nak sambut birthday dah.. tapi tahun nie, semalam lagi Mak dah tanya "birthday kamu nak makan apa..??" hehehehe~ Mak ingat.. caaayangggg Mak..!!

Terasa nak makan dekat NASI BRIANI KING yang dekat SRI ANDALAS, KLANG tu pulak..

So, lepas Maghrib tadi satu keluarga la berkonvoi dua kereta pergi sana.. aQ join kereta Kak Yong.. ktorg sampai dulu.. sambut mesra je budak-budak pelayan nie.. sebab nampak anak-anak buah aQ kowt.. budak kecik.. siapa tak suka kan..??

Ktorg pun tunggu la dulu.. tunggu Mak Ayah Alang Ila sampai baru order.. Bila dorg dah sampai.. cashier waiter datang ambil order.. tengok yang lain macam tak sedia nak order lagi sebab berborak je kerjanya dari tadi.. sebab tak nak dye tertunggu-tunggu macam tunggul.. aQ pown terus cakap "nak chicken chop, nak sos black pepper.."..

Woiy..!! aQ dah cakap baik-baik ok..!! aQ nie manusia tau tak..?? kau tu pelayan, buat macam pelayan.. kalau makanan tu tak de, cakap je lah takde.. kalau kau tak nak senyum tak pe.. tapi tak payah la buat muka sial kau tu.. dengan mata-mata sekali kau nak buat.. ingat bagus sangat..?? berlagak..!!

Memang mati terus selera aQ nak makan.. dah lah dari pagi aQ tak makan.. tahan tak makan nasi lemak Mak semata-mata nak kosongkan perut.. makan best.. and having the happy family moment malam nie.. ishk~!! 

Kak Yong pun dah gelabah dah tengok aQ tak nak order.. dye tahu perangai aQ.. aQ nie pantang sikit kalau orang berkerja dengan masyarakat, tapi tak reti nak bermasyarakat.. memang macam sampah..!! kalu boleh nak ludah, dah aQ ludah kat muka dye..!!

aQ rasa la kan, better Mak aQ lupa tarikh lahir aQ.. daripada aQ sambut birthday aQ dengan orang-orang tersayang, tapi ada pulak sampah melekat bagi bau busuk dekat event ktorg.. memang tak hangin la macam tuu..!!

Anyway, untuk mamat berlagak bagus muka macam Vietnam tu, whoever you are, tahniah kat kau.. nasib baik Mak Ayah aQ ada.. kalau tak memang da aQ sepak-sepak muka kau.. pedulik hape aQ.. thank you so much for ruined my day! assho*e!





4 comments:

Paria Perawan said...

serius byk skang org bisnes x mesra planggan
dorg ni mcm xnk duit je
bangang tol

[AMR]ReenaRawee said...

hmm~
nak wat cmne..
myb bukn kdai dye, so dye tak kisah..
dye tau dye amek order as what he is paid for..
bohngok..

Paria Perawan said...

klu jd bos da lame fired dia
and x byr gaji!
ahahhah

[AMR]ReenaRawee said...

ptot ny stiap kdai bg 1 borg aduan kt stiap meja..
pkerja pki name tag..
baru senang nak report..
hehehehee~