My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Friday, April 8, 2011

LMAO la kuiz nieh.

Hari ni aQ tidur seawal pukul 4.00 petang.. pukul 1 pagi baru bangun.. giler terbalik waktu tidur.. nasib bulan mengambang.. tettt~

So bangun-bangun, biasalah.. bukak FB.. bukan nak baca doa lepas tidur en.. haisy~ tak hafal padahal.. teehee~

Sekarang kan orang suka main ask quoestion kat FB tu kan.. so dekat wall, nampak rate untuk soalan nie..


Orang macam mana anda suka jadi friend/GF/BF ?

Jujur & suka berterus terang
Ceria & xmudah amik hati
Ikhlas, jujur, caring..
Xkuat cemburu & xterlalu mengongkong
Org yg happy go lucky
Manja & Periang
Xkisah pown kwn cm ner..jnji ikhlas nk kawan..
cool & penyabar
Pandai amik hati aku & org tua
Leh terima aku & kawan2 aku
Biase2 jer
pandai masak
Yg kaya byk harta
Org yg kelakar mcm raja lawak nabil
Romantik & Bergaya
Pandai nyanyi lagu rock
org yang ala2 mcm org dolu2 mcm "toy"
Pemalu & Pendiam
Pandai mengaji alquran
Yang boleh belanja aku hari hehehheheh
Gedik & Poyo
Tidak cemburu bute =D
pandai masak..hehehe
Gila gila, sama palak
Romantik
Yg bole bmbg kiter...
Boleh kendali mesin basuh baju
Xley nk dscribe...byk cgt criteria pnting..huhu=p
Yg bajet bagos dan berlagak



Semua jawapan nampak menarik, kan?

Kesimpulan aQ, senang cakap, vote la semua yang kau suka, dan bencilah semua tu. Kerana terlalu mengharap akan sesuatu yang sempurna akan buat kau menjadi kejam bila tak mendapatkannya. Ingatlah, tiada apa yang sempurna, tetapi kita masih boleh memperbaiki diri. Tetapi, apakah kita suka orang itu berubah untuk menjadi seperti diri kita? Adakah itu maknanya diri kita sempurna? Dan bagaimana pula orang yang berubah untuk membahagiakan diri orang lain? Adakah meraka bahagia dengan menipu, tetapi dilihat sweet dengan 'pengorbanan' itu? 

Damn it! Apasal aQ banyak tanya nih? Lain orang, lain cara penerimaan dan pemberian (give and take) dorang. So, biarlah dorang dengan cara masing-masing. Kau pun ada cara kau kan? Kan? Kan?

Teeheee~

;)




0 comments: