My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Monday, July 11, 2011

Hari Menunggu UniStar.

Eh~ Menyampah la pergi BCI hari ni. banyak cekadak pulak akak tu. Suruh datang petang atau esok. Semata-mata sebab sehelai kertas. Tanda tangan bagi pihak je dah la kak. Macam tak boleh buat. Hari tu ok je, akak sign. Cantik je tanda tangan akak tu. =="

Minta dye email kan ke email Aku. Dye kata scanner rosak. Padahal benda tu memang dah ada dalam computer. Tak payah nak print lepas tu scan la. Attach je terus. Apa la. Nak melawan, kang dye suruh datang minggu depan. Tak pasal pulak. Dah tu suruh tunggu petang.

Dua jam Aku tunggu di Seksyen 9. Bosan. Mati kutu Aku dok sini lama-lama. Dah la takde tempat best.  Telefon balik akak tu. Minta dye faks kan aja terus ke company yang offer Aku tu. Dye suruh tunggu boss masuk. Bila ditanya boss masuk bila, telefon lagi petang nanti katanya. Adoiy~ Banyaknya procedure kak. Esok je la.

Tengok. Ni lah akak tu punya pasal. Tak pasal je dye kena. Teeheee~


It's not the seasonal one. :(


Kat sini pun akak kaunter tu pulak buat aQ menunggu lagi. Salah tekan number punya pasal. Eh~

aQ nak bawa pi ofis masa raya nanti. Bulan depan puasa kan? Tak boleh bawak. Tak pasal . Tau-tau je JAIS datang nak saman. Heh~

Nah, ni lagi penyebok. Aku beli, dye sebok nak jadi barang. =="




















Lantak kau la. ;)

Suka nak jauh-jauhkan gambar. :p




0 comments: