My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Sunday, July 17, 2011

Malaysia VS. EPL Clubs

Yeah~ Malaysia lawan Kelab EPL. Tengok keputusan:


Malaysia 0:4 Arsenal

Malaysia 3:6 Liverpool



Ishk ishk ishk~ Sebagai rakyat Malaysia la kan.. Aku tak berapa nak malu lah dengan keputusan yang dorang dapat ni. Aku paling malu dengan penyokong Malaysia. 


Malaysia VS Arsenal.
I hardly to see Yellow or Blue.


Malaysia VS Liverpool.
Oh. One, two.........


For once. Kenapa la tak pakai Jersi Malaysia? Please la... Kalau Aku kat stadium, direct Aku sound "pergi mampus dengan kau punya jersy la sehal!" huh~

Sedih sey rakyat Malaysia macam ni. Malaysia menang AFF bukan main lagi. Bila macam ni..... Hmm~

Kalau tak de keyakinan Malaysia menang pun , at least bagi la moral support.

??

P/S: Congrats Malaysian Team!



3 comments:

shuffey.armie said...

pelik kan dgn situasi mcm ni? sibuk nak banggekan org luar, keupayaan org kite langsung tak pandang

[AMR]ReenaRawee said...

hahah~
kita dipandang bila menang aja.
=.="

[AMR]ReenaRawee said...

hahah~
kita dipandang bila menang aja.
=.="