My Mood . My Hope . My Pray .

7th August, 2014 : Hello there! It's been a long time. Miss me? *muntah hijau*

10th Oct, 2011
: Yey! LI dah nak habis. So, presentation, log book & report. Mana? Entah... Hehehe~

Friday, July 15, 2016

Mengimbau Kenangan (lah sangat)

So, here I am again. Forgetting my lovely blog, that used to be my mencurah segala isi hati place. Bagai habis madu sepah dibuang, beginilah aku dengan Kira Bintang aku. Haha!

So, macam biasa, tiba-tiba eh! Teringat kita ada blog la. Meh skodeng. Tetiba terfikir, masih ada kah orang update blog & follow blog & baca blog? Lol. Of course it's not me. Heihei. Hahahaha.

Melihatkan pada pencapaian penulisan blog aku, bagaikan tahun lompat exam PTS (la ni takda dah) darjah tiga terus ke lima, begitu juga blog aku ni. 2015 takda, 2014 ada, 2013 pi mana tak tau. Meowmeow~

Anyway Kira Bintang, I miss you so much. Ya, jiwa ada sakit baru nak cerita sini.

Ah, malas lah cerita. Nak kerja. Bye! 😜

0 comments: